ICT Servicedesk Medewerker (Vast, Fulltime) – Page Personnel – Den Bosch

JobID=3c0.25

Als ICT Servicedesk Medewerker ben jij het aanspreekpunt voor operationeel gerelateerde ICT vraagstukken. Als ICT Servicedesk Medewerker zorg je ervoor dat alle gebruikersvragen correct en conform afspraak afgehandeld worden. Bij complexere vraagstukken kun je terugvallen op een van je 6 andere collega’s of externe partners. Bedrijfsomschrijving De organisatie is internationaal actief in de Elektronica sector en is actief in een B2B omgeving. Omschrijving Het beantwoorden van gebruikersvragen van je collega’s Het installeren van software en updates op PC’s en laptops Het oplossen van internet gerelateerde issues Het inrichten van werkplekken Profiel van kandidaat MBO werk- en denkniveau; Enige ervaring met oplossen van IT gerelateerde vraagstukken Je bent fulltime beschikbaar Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift Aanbod Salarisindicatie tussen € ; bruto per maand fulltime, afhankelijk van kennis en ervaring Personeelskorting op eigen producten Een vergoeding voor woon-werkverkeer Een personeelsvereniging die regelmatig activiteiten, gezellige uitjes en borrels organiseert Mogelijkheid om vanuit huis te werken

Lees meer…