Crediteuren Medewerker – Walters People – Den Bosch

JobID=3c0.18

Sta jij bekend als de persoon die altijd nauwkeurig is en gestructureerd werkt? Heb jij ervaring met het uitvoeren van de crediteurenadministratie? Ben jij daarnaast ook in het bezit van een mbo niveau 4 of HBO diploma binnen de financiële sector? Dan ben jij de ideale kandidaat voor ons. Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever uit Den Bosch zoekt iemand die full time beschikbaar is en relevante werkervaring heeft. Hier draag jij dan als Crediteuren Medewerker de verantwoordelijkheid van de gehele crediteuren administratie samen met je andere collega’s. Het gehele finance team bestaat uit 8 mensen, die vol zitten met enthousiaste en gedreven financiële toppers. Verder is de organisatie informeel, dynamisch en wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling Omschrijving Taken en verantwoordelijkheden Controleren en boeken van facturen Het inscannen, verwerken en coderen van inkoopfacturen Betalingen voorbereiden Aansluiting maken naar het grootboek Assisteren in de maandafsluiting Beantwoorden van in- en externe vragen betreffende crediteuren Bijdragen aan de optimalisering van de werkprocessen Profiel van kandidaat Skills en opleiding Afgeronde MBO- of HBO opleiding in financiën Relevante werkervaring Processen kunnen overzien en in kaart brengen Je bent enthousiast, gedreven en goed met cijfers Je bent zelfstandig en stressbestendig Je woont in de omgeving van Den Bosch Aanbod Aanbod Lijkt het jou leuk om mee te bouwen aan een snel groeiende organisatie? Waarin je een bruto maansalaris ontvangen tussen de 2000 en uur en werk ervaring), en een volledige reiskostenvergoeding tegemoet zal zien. En een leuke afwisselende baan wil hebben waarin geen dag hetzelfde is? Twijfel dan voor geen moment en reageer direct op deze vacature.

Lees meer…