Verzekeringsarts – Werkzoeken.nl – ‘s-HertogenboschOnderhoudsmonteur machines / installaties – Ardagh Metal Beverages Netherlands – ‘s-HertogenboschCalculator vastgoedbeheer – Eminent – ’s Hertogenbosch3d bim modelleur – Eminent – ’s HertogenboschProjectmedewerker bodem – Eminent – ’s Hertogenbosch

JobID = 29c0.07

JobID = 29c0.07

Dagelijks rollen er meer dan 7 miljoen blikjes vande band die later gevuld worden met frisdrank, bier of energydrink.Volledig geautomatiseerd dankzij indrukwekkende machines waarhydrauliek en pneumatiek samenkomen. Een proces dat 24 uur per dag,7 dagen per week doorgaat. Om deze productie te kunnen blijvendraaien, zien we jou graag als elektromonteur bij Ardagh in Oss. Ineen 5-ploegendienst zorg j…

Lees meer…

JobID = 29c0.07

In deze rol kom je terecht op de afdeling vastgoedonderhoud van een landelijk opererende aannemer. Voor de vestigingen in het Zuiden ga jij calculeren voor diverse projecten met betrekking tot dagelijks-, mutatie-, en systematisch onderhoud en mogelijk kleinere verbouwprojecten.Voor deze projecten doe jij zelfstandig de opnames en op basis daarvan werk je de kostenramingen uit. Hieruit rolt een vo…

Lees meer…

JobID = 28b0.07

In de functie van BIM Engineer verzorg je de engineering en voorbereiding van het project. Dit betreft zowel projecten in de woningbouw als utiliteitsbouw. Door gebruik te maken van Revit, Navisworks en Solibri ondersteun je de projectteams voor een optimaal projectresultaat en deel je jouw kennis en ervaring. Je bouwt mee aan het verder vormgeven van onze BIM activiteiten en zorgt ervoor dat BIM …

Lees meer…

JobID = 28b0.07

Als projectmedewerker bodem is jouw functie een veelzijdige! Je bent nauw betrokken bij projecten die bijvoorbeeld bouwrijp maken betreffen of waar de grond gesaneerd wordt, en hebt hierbij veelal zelf de vrijheid om je werkzaamheden in te vullen.Je bent werkzaam binnen het team dat zich bezighoudt met bodem en grond in de breedste zin van het woord. Je houdt je bezig met onder andere het opstelle…

Lees meer…