Basisarts – Werkzoeken.nl – ‘s-HertogenboschInstallatiemonteur dakwerk, sanitair, verwarming, gas- enwaterleiding – Werkzoeken.nl – ‘s-HertogenboschStraatmaker – Covebo Uitzendgroep B.V. – ‘s-HertogenboschAllround werkvoorbereider – Eminent – ’s HertogenboschAankomend projectleider civiel – Eminent – ’s HertogenboschKlinisch psycholoog – Werkzoeken.nl – ‘s-HertogenboschInstallatiemonteur dakwerk, sanitair, verwarming, gas- enwaterleiding – Werkzoeken.nl – ‘s-HertogenboschOntwerper waterbouw – Eminent – ’s HertogenboschANIOS GGZ regio Den Bosch – TMI Interim – ‘s-HertogenboschUitvoerder infra – Eminent – ’s HertogenboschOntwerper bouwkunde – Kracht Recruitment – ‘s-HertogenboschInstallatiemonteur – Luba – ’s HertogenboschCalculator beton en waterbouw – bouwhuysch – ‘s-HertogenboschJr. planeconoom gebiedsontwikkeling – Voort – ‘s-HertogenboschProjectleider openbare ruimte – Eminent – ’s HertogenboschAmbitieuze tekenaar civiele techniek – Eminent – ’s HertogenboschSysteembeheerder (middelbaar) – Werkzoeken.nl – ‘s-HertogenboschMonteur elektrotechnische panelen – Hartd – ‘s-HertogenboschWebdeveloper (middelbaar) – Werkzoeken.nl – ‘s-Hertogenbosch

JobID = 24y0.07

JobID = 23×0.07

Over de functie

Vind je het leuk om met mensen om te gaan entechnisch werk te doen, dan is deze functie iets voor jou. Je bentverantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van trapliftenin jouw regio. Je komt bij de mensen thuis, veelal senioren, waarje de traplift plaatst en na montage de gebruiker instrueert.Daarnaast zorg je er voor dat het onderhoud aan de liften…

Lees meer…

JobID = 23×0.07

JobID = 23×0.07

Als allround werkvoorbereider bij deze opdrachtgever ben jij dé onmisbare schakel tussen uitvoering en projectleiding. Al vanaf de aanbesteding ben en word jij voor de volle 100% betrokken bij verschillende mooie projecten. Tot het moment van daadwerkelijke oplevering ben jij het aanspreekpunt van interne en externe belanghebbenden over verschillende zaken aangaande deze projecten.Doordat jij je …

Lees meer…

JobID = 22w0.07

Als aankomend Projectleider sta je aan het hoofd van een project.Je coördineert de projecten en bent verantwoordelijk voor het eindproduct en het daarbij behaalde financiële resultaat. Je hebt een sturende en controlerende rol in een projectteam en bent de woordvoerder naar de opdrachtgever namens jouw organisatie. Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van klantencontacten Je opere…

Lees meer…

JobID = 18r0.07

Bent u klinisch psycholoog of een ervarenGZ-psycholoog en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen deziekenhuispsychiatrie? Dan hebben wij een uitdagende functie in deomgeving van Den Bosch beschikbaar! Het betreft een functie waarbiju in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Wat zijn uw werkzaamheden als klinischpsycholoog?

Als klinischpsycholoog bent u verantwoo…

Lees meer…

JobID = 18r0.07

Gaat jouw hart harder kloppen vanluchtbehandeling systemen, ketels, HVAC installaties,cv-installaties en afvoer systemen, dan heb je daar waarschijnlijkeen degelijke opleiding voor gevolgd.

Vind je hetdaarnaast prettig om je werkzaamheden af te wisselen bijparticulieren of op een bouwplaats en doe je dit geheelzelfstandig? Om die verantwoordelijkheid als installatiemonteur tedragen ben je…

Lees meer…

JobID = 19s0.07

Als ontwerper waterbouw speel je een belangrijke rol van de ontwerpfase tot de realisatie van diverse waterbouwprojecten. Je werkt ontwerpen en berekeningen voor deze mooie projecten uit. De ontwerpen en berekeningen laat je controleren alvorens ze definitief te maken.Naast het ontwerpgedeelte hou je je ook bezig met contractuele werkzaamheden die bij de projecten om de hoek komen kijken. Gedurend…

Vacature plaatsen

vacature plaatsen
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op deze site EN op onze Facebookpagina EN op Twitter. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info. Zie hieronder.

Like vacatures Den Bosch op Facebook!

Vacatures Den Bosch op Linkedin

Like vacatures Den Bosch op Facebook!

Nieuwste vacatures